Λιβάγια: «Για το διπλό στην Τούμπα»

Ο Μάρκο Λιβάγια αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι η ομάδα του να πάρει τους 3 βαθμούς στην Τουμπά, ώστε να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Λιβάγια: «Για το διπλό στην Τούμπα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Λιβάγια στη Real News: «Κάθε αγώνας μέχρι το τέλος θα είναι δύσκολος. Πάντα παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και στην Τούμπα. Είχαμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε σε τρεις διοργανώσεις και προφανώς το θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, όμως μπροστά μας τώρα υπάρχουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Απέναντί μας έχουμε τον ΠΑΟΚ, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και άποψή μου είναι πως με ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του αντιπάλου, θα έχουμε πραγματοποιήσει ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Για να γίνει, όμως, το όνειρό μας πράξη, θα πρέπει μέχρι το τέλος να μη σταματήσουμε καθόλου την εξαιρετική μας φετινή προσπάθεια.

Σε κάθε παιχνίδι οφείλουμε να παρουσιαζόμαστε σοβαροί και με την αυτοσυγκέντρωσή μας στο μάξιμουμ. Είμαστε αισιόδοξοι και ενωμένοι και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουνε τον κόσμο μας ευτυχισμένο».