Super League: Σέντρα στις 25 Αυγούστου

Βρέθηκε λύση στη συνάντηση του Βασιλειάδη με τους επτά «άστεγους» και το πρωτάθλημα ξεκινάει κανονικά στις 25 Αυγούστου.

Super League: Σέντρα στις 25 Αυγούστου

Λύση στο αδιέξοδο με τις επτά «άστεγες» τηλεοπτικές ομάδες φαίνεται ότι δόθηκε στη σημερινή συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους των επτά ομάδων που δεν είχαν βρει τηλεοπτική στέγη, κάτι που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα της Super League θα ξεκινήσει τελικά στις 25 Αυγούστου, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Το fosonline σας είχε γράψει από χθες, Δευτέρα 06/08 ότι η σημερινή συνάντηση θα ήταν κομβική, κάτι που αποδείχθηκε τελικά και στην πράξη αφού οι επτά ομάδες (Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκός, Λαμία, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός) έφτασαν σε συμφωνία με την ΕΡΤ για κλειστό διετές συμβόλαιο, με ανανέωση για τρία χρόνια.

Η ΕΡΤ προσέφερε 17 εκατ. ευρώ στους επτά συλλόγους κι έτσι υπήρξε συμφωνία οπότε το αδιέξοδο δεν υφίσταται πια και την Πέμπτη θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος, αφού πρώτα έχουν υπογράψει την προκήρυξη οι επτά «άστεγες» ομάδες που τελικά τα βρήκαν με την ΕΡΤ.