Ανακοίνωση του Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, όπου καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει με την φωνή του ώθηση στους ποδοσφαιριστές για την νίκη.

Ανακοίνωση του Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Άρης υποδέχεται την Κυριακή (6/2, 19.00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ολυμπιακό για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Super League για την κανονική περίοδο, με την ΠΑΕ να βγάζει ανακοίνωση που ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για την ομαλή προσέλευση στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να υπενθυμίσει στον κόσμο της ομάδας μας ότι:

- Οι θύρες του Κλεάνθης Βικελίδης θα ανοίξουν δύο ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα (17:00)

- Θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο στις θύρες

- Προστατεύουμε την ομάδα μας και την έδρα μας ενόψει των πλέι οφ (απαγορεύονται πυρσοί, καπνογόνα κ.λ.π.)

- Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης, καλούμε τους φιλάθλους μας να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο.

Προκειμένου να μην δημιουργηθούν φαινόμενα συνωστισμού και αργοπορημένης εισόδου στις θύρες θα ήταν φρόνιμο να προσέλθετε έγκαιρα και όχι... «την τελευταία στιγμή». Έτσι θα εξασφαλιστεί η χωρίς ταλαιπωρία και ομαλή σας είσοδο στις θύρες, αποφεύγοντας τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι.

Σας περιμένουμε όλους αύριο στο γήπεδο. Με τη φωνή μας να δώσουμε ώθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη!