Μια πάνω, τρεις κάτω - Έτσι θα γίνει πρωτάθλημα δεκατεσσάρων ομάδων

Τι έχουν συμφωνήσει Super League - Βασιλειάδης και γιατί έχει ενημερωθεί σχετικά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Μια πάνω, τρεις κάτω - Έτσι θα γίνει πρωτάθλημα δεκατεσσάρων ομάδων

Μπορεί ο Γιώργος Βασιλειάδης να ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι» στις ΠΑΕ όμως είναι σαφές ότι αυτό έγινε για επικοινωνιακούς λόγους. Στην πραγματικότητα, οι συζητήσεις στο παρασκήνιο με τη Λίγκα συνεχίζονται και κάπως έτσι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού συμφωνεί πλέον σε πρωτάθλημα 14 ομάδων από τη σεζόν 2019-20 και θέτει ως όρο, να περιοριστούν οι δανεισμοί ποδοσφαιριστών.

Το ερώτημα παραμένει πως θα φτάσουμε στις 14 ομάδες. Ο Γιώργος Βασιλειάδης και η Super League συμφώνησαν να υποβιβαστούν από τη μεγάλη κατηγορία τρεις ομάδες την ερχόμενη σεζόν και να ανέβει μία απευθείας από τη Football League, όπως αναφέρει η "Live Sport".

Βέβαια, την ίδια ώρα η Football League έχει αποφασίσει να ανέβουν δύο ομάδες στη Super League. Στη Super League αλλά και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού θεωρούν ότι αυτό συνέβη προκειμένου να υπάρξει πίεση από την πλευρά της Football League που είναι τηλεοπτικά άστεγη.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν επέλθει συμφωνία, η απόφαση για την άνοδο μίας ομάδας θα ληφθεί από την ΕΠΟ και γι' αυτό έχει ενημερωθεί σχετικά και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ