ΑΕΚ: Δημοσίευμα στη Σαουδική Αραβία φέρνει στην μεταγραφική λίστα της Αλ Αχλί τον Άμραμπατ!

Δημοσίευμα στην Σαουδική Αραβία παρουσιάζει την Αλ Αχλί να έχει στην λίστα με τους υποψήφιους προς μεταγραφή παίκτες τον Νουρεντίν Άμραμπατ της ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Δημοσίευμα στη Σαουδική Αραβία φέρνει στην μεταγραφική λίστα της Αλ Αχλί τον Άμραμπατ!

Ούτε έξι μήνες δεν έχει στο δυναμικό της ΑΕΚ (σ. υπέγραψε στις 16 Αυγούστου...) ο Νουρεντίν Άμραμπατ κι ήδη απασχολεί τους ιθύνοντες άλλων ομάδων, παρότι δεν διάγει την ποδοσφαιρική του νεότητα (σ. 34 ετών).

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με Σαουδαραβικό δημοσίευμα (της ιστοσελίδας arabicsport360) ο Μαροκινός, διεθνής, μεσοεπιθετικός είναι μια από τις εναλλακτικές περιπτώσεις που έχουν στα υπόψιν τους οι διοικούντες της Αλ Αχλί (ομάδας της χώρας του Κόλπου), για το δεξί άκρο της επίθεσης τους, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ντιέγο Βαλόγιες.

Η ομάδα της Τζέντα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του παίκτη της, Αργεντίνικης, Ταγέρες, ωστόσο υπάρχει μια καθυστέρηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και έχουν στο... συρτάρι τους τρεις εναλλακτικές, μια εκ των οποίων είναι ο ποδοσφαιριστής της «Ένωσης».

Οι άλλες δύο περιπτώσεις είναι ο Βραζιλιάνος Μαρίνιο της Σάντος και ο Μπρούνο Ταμπάτα, ο οποίος αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μάλιστα αναφέρει ότι οι διοικούντες της Αλ Αχλί έχουν έρθει ήδη σε επαφή με έναν από τους τρεις ποδοσφαιριστές, αν δεν προχωρήσει του Βαλόγιες, δίχως όμως να τον κατονομάζουν.

Ο Άμραμπατ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα έχει αγωνιστεί 15 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό τρία γκολ και τρεις ασίστ.