ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΜΕΛΟ: Δεν συγχωρείται άλλο ένα βραχυκύκλωμα για τον Ολυμπιακό

Μετά τις δύο “τεσσάρες” από Γκενκ και Αϊντχόφεν θέλει οπωσδήποτε, έστω και με τις δεύτερες επιλογές του Μαρτίνς, να ολοκληρώσει απόψε με την Γκεζτέπε νικηφόρα την προετοιμασία στην Ολλανδία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΜΕΛΟ: Δεν συγχωρείται άλλο ένα βραχυκύκλωμα για τον Ολυμπιακό

Από το πουθενά το παιχνίδι με την Γκεζτέπε θυμίζει κάτι από τους... τελικούς στα επίσημα ματς! Προφανώς και δεν “παίζεται” κάποιος τίτλος σήμερα κόντρα στην τουρκική ομάδα (7.00μμ), αλλά ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο “τεσσάρες”, έχει φέρει μία ισοπαλία με την Σιντ Τρούιντεν με μία κεφαλιά του Γκερέρο που “τυφλώθηκε” από τον ήλιο ο Βέλγος γκολκίπερ και έχει χάσει με 3-2 από την Έουπεν.

Το είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς ότι δεν θέλει να βλέπει τον Ολυμπιακό να χάνει ούτε στα φιλικά. Κάθισε και έδειξε σε βίντεο όλα τα λάθη που έκαναν με την Γκενκ και την Αϊντχόφεν.

Περιμένει λοιπόν σήμερα κόντρα στην Γκεζτέπε να δει έναν διαφορετικό Ολυμπιακό, μία ομάδα που θα είναι 100% συγκεντρωμένη και για τα 90 λεπτά του αγώνα.

Έχει βαρεθεί να βλέπει τα συμπτώματα της κατάρρευσης με το που δέχεται πρώτη γκολ.

Όλα αυτά τα έχει συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές του και τους έχει εξηγήσει ότι ακόμα και για λόγους γοήτρου, θα πρέπει να κλείσουν νικηφόρα αυτόν τον κύκλο των φιλικών.

Ο Μαρτίνς σκοπεύει να μην ξεκινήσει ούτε έναν από αυτούς που ξεκίνησαν με την Αϊντχόφεν. Ή μάλλον, το πολύ-πολύ να βάλει τον Γιαννιώτη.