Με το... δεξί στα φιλικά ο ΟΦΗ, 2-0 τον Απόλλωνα

Νικηφόρο ήταν το πρώτο καλοκαιρινό τεστ για την ομάδα του Ηρακλείου στο φιλικό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καρπενήσι.

Με το... δεξί στα φιλικά ο ΟΦΗ, 2-0 τον Απόλλωνα

Θετικό ήταν το ξεκίνημα του ΟΦΗ στα φιλικά του καλοκαιριού, με την κρητική ομάδα να επικρατεί του Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 2-0 στο τεστ που έδωσαν οι δύο ομάδες το Σάββατο (21/7) στο Καρπενήσι.

Τα γκολ για τους Ηρακλειώτες πέτυχαν οι Νέιρα στο 17' με όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ και ο Πλατέλλας στο 44' από ασίστ του Κουτσιανικούλη.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Στρέζος, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μεγιάδο, Οικονόμου, Νέιρα, Κουτσιανικούλης, Πλατέλλας, Βουό. Στο β' έπαιξαν και οι: Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Δεληγιανίδης, Φαζός, Νάστος, Παπαστεριανός, Εμπεσίλιο, Κοροβέσης, Ντίνας (77’ Πλευράκης), Σάσι, Νοικοκυράκης (71’ Κοντογιάννης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Πετσόνι, Τζανετόπουλος, Στάθης, Ναδάλες, Σούλτς, Γκονζάλες, Κονέ, Μπετινέλι, Μάντζιος, Έλερς. Στο β' έπαιξαν και οι: Αστράς, Βαφέας, Κοντοές, Κύργιας, Βλάχος, Γκίνο, Ταπόκο, Καλλέργης, Σιατραβάνης (65’ Κοντογιαννόπουλος), Ρόσι, Χέλβε.