Επιστρέφει μετά από 3,5 μήνες ο Κούτρης

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής στη δράση για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς της Τετάρτης.

Επιστρέφει μετά από 3,5 μήνες ο Κούτρης

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο Λεονάρντο Κούτρης τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο του με αποτέλεσμα να υποβληθεί ακόμα και σε χειρουργική επέμβαση. Ο Έλληνας αριστερός μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας, αλλά όλα δείχνουν πως έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση.

Πρόκειται, άλλωστε για έναν τραυματισμό που χρειάζεται προσοχή, μέχρι να μπορέσει ο ποδοσφαιριστής να επανέλθει στη δράση και να παίξει σε κανονικούς ρυθμούς. Η κατάσταση της αποθεραπείας του Κούτρη πάει από το καλό στο καλύτερο και αναμένεται σύντομα να επανέλθει στη δράση και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει από το ιατρικό επιτελείο ο Λεονάρντο Κούτρης την Τετάρτη αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη παίζει το τρίτο του φιλικό παιχνίδι επί βελγικού εδάφους με αντίπαλο την Σεντ Τρούιντεν και δεν αποκλείεται σε αυτό να δούμε για πρώτη φορά μετά από 3,5 μήνες και τον Λεονάρντο Κούτρη.