Νέα στοιχεία για το «ναυάγιο» με Μεριά

Οι Τυνήσιοι φιλοξενούν νέο αναλυτικό ρεπορτάζ για το πως χάλασε η μεταγραφή του Τυνήσιου στόπερ στον Ολυμπιακό.

Νέα στοιχεία για το «ναυάγιο» με Μεριά

Δεν είναι και λίγο πράγμα ο παίκτης να βρίσκεται στα γραφεία να έχει συμφωνήσει σε όλα και η επίσημη ανακοίνωση να είναι στα… σκαριά, αλλά τελικά να μην βγαίνει ποτέ. Ο Γιασίν Μεριά έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, όμως, η μετακίνηση του στους Πειραιώτες χάλασε οριστικά.

Αρχικά υπήρχε η αίσθηση ότι μπορεί να επέστρεφε η Σφαξιέν για να τελειώσει το θέμα, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει αυτό το σενάριο. Από την Τυνησία, ωστόσο υπάρχουν αναλυτικά δημοσιεύματα για το τι έχει γίνει και οδηγηθήκαμε σε ναυάγιο.

Το πρώτο που είδε το φως της δημοσιότητας είχε να κάνει με το ενδιαφέρον της Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ. Τώρα, όμως, άλλο ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον τρόπο πληρωμής, αλλά και το ποσοστό μεταπώλησης. Όπως γράφουν οι Τυνήσιοι ο Ολυμπιακός ήθελε να καταβάλει το 1,8 εκατ. ευρώ σε τρεις δόσεις στη Σφαξιέν αλλά βρήκε την κατηγορηματική άρνηση της ομάδας του. Επίσης οι Τυνήσιοι αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός δεν δεχόταν το 15% που ήθελε Σφαξιέν ως ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Κάπου εκεί τα… έσπασαν οι δύο ομάδες και ο Μεριά έμεινε με το στυλό στο χέρι. Το θέμα είναι πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα επισημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα επιστρέψει στη χώρα του, διότι υπάρχουν προτάσεις από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και θα μείνει στην Ήπειρο μας για να διαπραγματευτεί. Αν αυτό ισχύει τότε αναιρείται το δημοσίευμα περί ενδιαφέροντος της Αλ Ντουχαΐλ.