Ο Κούτρης φωνάζει “παρών”

Ο Λεονάρντο έχει μπει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και παράλληλα στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση.

Ο Κούτρης φωνάζει “παρών”

Σε μία καλοκαιρινή προετοιμασία είναι λογικό τα βλέμματα να πέφτουν πάνω στα νέα πρόσωπα, ωστόσο, η πρώτη μέρα παρουσίας του Ολυμπιακού στο Γκενκ θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να αφιερωθεί στον Λεονάρντο Κούτρης.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ που είχε τραυματιστεί στον ώμο τέλη Απριλίου και υποβλήθηκε σε επέμβαση, έχει μπει πλέον για τα καλά σε διαδικασία επιστροφής στη δράση.

Εδώ και δύο μέρες ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα τον δούμε π.χ. αγωνιζόμενο στο φιλικό με την Τες Σπορ Τεσέντερλο το βράδυ του Σαββάτου (14/7, 20.00).

Θα πρέπει πρώτα απ' όλα να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, αλλά θα πρέπει να έχουμε κατά νου το εξής:

Από τον Απρίλιο εώς τα μέσα Ιουλίου έχουν μεσολαβήσει τρεις μήνες. Ναι μεν υπάρχει η κάψα του Κούτρη να παίξει, όπως φυσικά και η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά πιθανότατα δεν θα τον δούμε στο πρώτο φιλικό επί βελγικού εδάφους.

Εκτός πια κι αν το πρωί του Σαββάτου (14/7) πείσει τον Μαρτίνς σε τέτοιο βαθμό ώστε να του δώσει χρόνο συμμετοχής με την Τεσέντερλο.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έχει μπει και με τη βούλα σε διαδικασία επιστροφής στη δράση...