Ολυμπιακός: Έφυγαν περισσότερα από 8.000 διαρκείας

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι διψασμένος να στηρίξει την ομάδα του και ήδη περισσότεροι από 8.000 παλιοί κάτοχοι διαρκείας ανανέωσαν τη θέση τους στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ολυμπιακός: Έφυγαν περισσότερα από 8.000 διαρκείας

Από την πρώτη στιγμή που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού ο κόσμος έδειξε να ανταποκρίνεται και με το παραπάνω. Οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας έδειξαν έμπρακτα τη δίψα τους να κλείσουν θέση στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο κύκλος των ανανεώσεων των καρτών από τους παλιούς κατόχους έκλεισε την Τρίτη (27/7). Όλο αυτό το διάστημα 8.123 οπαδοί του Ολυμπιακού ανανέωσαν το διαρκείας τους και εξασφάλισαν θέση στο φαληρικό γήπεδο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο μεγάλο λιμάνι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση που έδειξε ο κόσμος του Ολυμπιακού και ειδικά σε μία εποχή δύσκολη και γεμάτη αμφιβολία. Μάλιστα το νούμερο άγγιξε τις προπέρσινες ανανεώσεις όταν τότε είχαν κλείσει θέση 10.100 οπαδοί με τις ανανεώσεις τότε να διαρκούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Από την Τετάρτη (28/7) τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι ελεύθερα για τους νέους κατόχους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα πως θα γίνει και πάλι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας του Πειραιά.