Πήρε Κουέστα ο Άρης

Ο Ισπανός πανύψηλος γκολκίπερ φτάνει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Πήρε Κουέστα ο Άρης

Ο Ισπανός πανύψηλος γκολκίπερ Χούλιαν Κουέστα, συμφώνησε με τον Άρη και έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο 27χρονος γκολκίπερ, με ύψος 1,95 μ., αγωνίστηκε φέτος στο Πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας συμμετέχοντας σε 20 παιχνίδια, ενώ δέχτηκε 21 γκολ. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Σεβίλλης, όπου είχε παίξει κυρίως στην δεύτερη ομάδας, ενώ έχει αγωνιστεί και για την Αλμερία. Ο Κουέστα υπολογίζεται για βασικός γκολκίπερ, αλλά αυτό θα φανεί μέσα από τις προπονήσεις.

Στο μεταξύ μετά τη συνάντηση με τον Μόντσι, ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα απέστειλε πρόσκληση για να φιλοξενηθεί στέλεχος του Άρη για 10 μέρες στα γραφεία της Ρόμα και να παρακολουθήσει τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος σκάουτινγκ, αλλά και των ακαδημιών. Άνθρωπος του Άρη θα πάει στη Ρώμη μέσα στον Σεπτέμβριο.

Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές για απόκτηση παικτών από τη Ρόμα και την Ουντινέζε.