Άρης: Στο Βέρμιο από το Σάββατο

Στο Βέρμιο θα βρεθεί από αύριο η αποστολή του Άρη για να συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Άρης: Στο Βέρμιο από το Σάββατο

Με πρωινή και απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Οι Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ρόουζ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης τους.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνηση έγινε γνωστή και η αποστολή του Άρη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Βέρμιο. Συγκεκριμένα στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Matilla, Mancini, Jeggo, Sundgren, Benalouane, Duarte, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μαρτίνης, Χατζηπιρπιρίδης.

Ο Κριστιάν Γκανέα έχει επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της Ρουμανίας και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη τις επόμενες ημέρες. Το ίδιο ισχύει για τον Χρήστο Μαρμαρίδη που είχε υποχρεώσεις με την Κ19 και τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη που είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου.