ΑΕΚ- Άρης 0-0: Αποχαιρετιστήρια... σούπα στο ΟΑΚΑ και τρίτοι οι Θεσσαλονικείς (Ηighlights)!

ΑΕΚ και Άρης έμειναν στο 0-0 στο τελευταίο τους ματς στα πλέι οφς της Super League με την ομάδα της Θεσσαλονίκεις να τερματίζει πάνω από την «Ένωση» στην 3η θέση της βαθμολογία. 

ΑΕΚ- Άρης 0-0: Αποχαιρετιστήρια... σούπα στο ΟΑΚΑ και τρίτοι οι Θεσσαλονικείς (Ηighlights)!

Δίχως νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το τελευταίο ματς της σεζόν για ΑΕΚ και Άρη στο Ο.Α.Κ.Α.

Αποτέλεσμα που χαροποιήσε μόνο τους Θεσσαλονικείς, αφού κατάφεραν και κράτησαν την 3η θέση αφήνοντας την «Ένωση» να τερματίσει πίσω τους καταλαμβάνοντας την 4η και τελευταία θέση που οδηγεί στο Conference League.

H ομάδα του Χιμένεθ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και με δημιουργό τον Βασιλαντωνόπουλο από δεξιά απείλησε με τους Μάνταλο και Τάνκοβιτς αλλά οι προσπάθειες τους σταμάτησαν στον Κουέστα.

Πιο κοντά από τους γηπεδούχους στο γκολ έφτασε ο Τσιγκρίνσκι αλλά το δοκάρι του το στέρησε (37').

Στην επανάληψη η ομάδα του Μάντζιου ήταν καλύτερη κι όχι μόνο δεν απειλήθηκε, κρατώντας για 19η φορά στην σεζόν την εστία της απαραβίαστη, αλλά έφτασε κοντά στο γκολ με τον Τσιντώτα να λέει «όχι» στον νεοεισελθόντα Μαντσίνι.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 0-0

Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α («Σπύρος Λούης»).

Σκόρερς: -

Διαιτητής; Τρεϊμάνις (Λετονία)

Κίτρινες κάρτες: Mάνταλος, Σάκχοφ, Τσιγκρίνσκι – Σνούντγκρεν, Κουέστα

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Τσιντώτας – Μπακάκης (λ.τ. 78’ Μιτάι), Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας (λ.τ. 64’ Νεντελτσεάρου) - Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι (46’ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ (46’ Κρίστιτσιτς), Λόπες – Τάνκοβιτς (64’ Γκαρσία), Ανσαριφάρντ, Μάνταλος.

ΑΡΗΣ (Α. Μάντζιος): Κουέστα - Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς - Σάσα, Ματίγια – Μπερτόγλιο (74’ Μπρούνο), Μπρούνο Γκάμα (74’ Σίλβα), Ματέο Γκαρσία (90’ Μπαγκαλιάνης) – Μάνος (56’ Μαντσίνι).