Ολυμπιακός: Θα αξιολογήσει και Ντουρμισάι ο Μαρτίνς στην καλοκαιρινή προετοιμασία

Ο Φιορίν Ντουρμισάι αναμένεται να περάσει από τις ακτινογραφίες του Πέδρο Μαρτίνς στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Θα αξιολογήσει και Ντουρμισάι ο Μαρτίνς στην καλοκαιρινή προετοιμασία

Η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν θα έχει πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με το φετινό ρόστερ. Κι αυτό, γιατί αρκετοί από τους δανεικούς θα κληθούν να περάσει από μία σειρά εξετάσεων από το τεχνικό τιμ και κατ’ επέκταση θα αξιολογηθούν από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι αναμένεται να είναι ένας εξ αυτών. Ο πρώην φορ του Πανιωνίου και νυν της ΑΕΛ είχε συμμετάσχει το καλοκαίρι του 2019 στην προετοιμασία που είχε γίνει στο εξωτερικό, είχε αγωνιστεί και σε κάποια φιλικά, αλλά στο τέλος της καλοκαιρινής διαδρομής έφυγε ως δανεικός για το Βέλγιο (Μπέβερεν).

Ο 24χρονος επιθετικός αναζητάει μία ευκαιρία. Πήγε με πολλές προσδοκίες στον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Μαρτίνς να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα καταφέρει να του αλλάξει γνώμη και να τον έχει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, μολονότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη τους Ελ Αραμπί, Χασάν και Κάιπερς.

Ωστόσο, μην ξεχνάμε μία σημαντική παράμετρο. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2022 θα διεξαχθεί το Κόπα Άφρικα στα γήπεδα του Καμερούν. Αυτό σημαίνει ότι για ένα μεγάλο διάστημα ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ελ Αραμπί και Χασάν.

Κατά συνέπεια, θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για έναν φορ το καλοκαίρι. Υπάρχει αυτή τη στιγμή η σκέψη να αποκτηθεί ένας επιθετικός. Εκτός κι αν ο Ντουρμισάι μπορέσει με την παρουσία του στην καλοκαιρινή προετοιμασία να ανατρέψει τα δεδομένα.