Άρης: Τα δύο διλήμματα του Μάντζιου

Δύο θέσεις προβληματίζουν τον Άκη Μάντζιο για το παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Άρης: Τα δύο διλήμματα του Μάντζιου

Στον Άκη Μάντζιο δεν αρέσει να προχωράει σε μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδα του. Έτσι και στο παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης (4/4) δεν σκοπεύει να αλλάξει ριζικά την ενδεκάδα του και φυσικά τον σχηματισμό.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει δύο προβληματισμούς για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα με τους Αρκάδες. Ο ένας έχει να κάνει με την επίθεση. Ο Κώστας Μήτρογλου έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός έδρας και έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ο "πιτσολέρο" είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά ο προπονητής του δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα τον ξεκινήσει στον αγώνα με τους Αρκάδες. Το δεύτερο ερωτηματικό έχει να κάνει με το δεξί άκρο της επίθεσης. Συγκεκριμένα ο Σαντέ Σίλβα έχει ένα προβάδισμα έναντι των Μαντσίνι και Γκαρσία.

Όσον αφορά στην άμυνα Σούντγκρεν και Σάκιτςθα είναι στα δύο άκρα με τους Ροζ και Δεληζήση να παίζουν ως στόπερ. Σάσα, Τζέγκο και Μπερτόγλιο θα είναι στον άξονα, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα θα παίξει στην αριστερή πλευρά.