ΠΑΟΚ-Άρης 2-2: Μάντζιος: «Δεν έχω καταλάβει τι έγινε» (vid)

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τόνισε ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη στο τέλος.

ΠΑΟΚ-Άρης 2-2: Μάντζιος: «Δεν έχω καταλάβει τι έγινε» (vid)

Ο Άρης κρατούσε στα χέρια του μία μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Οι "κιτρινόμαυροι" αν και έκανα μία πολύ καλή προσπάθεια στο τέλος έχυσαν την καρδάρα με το γάλα και έχασαν μέσα από τα χέρια τους μία μεγάλη νίκη. Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών που συμβαίνει αυτό, αφού και με τον Ολυμπιακό δέχτηκε το γκολ στο 87' και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε αρχικά: «Ήμασταν καλύτεροι κάναμε δύο γκολ και με τον Μάνο θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το 0-3. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεχτήκαμε πίεση με τις μεγάλες μπαλιές του ΠΑΟΚ. Αναγκαστήκαμε και βάλαμε τρίτο στόπερ στο 87' και δεχτήκαμε το γκολ. Δεν ξέρω αν το πέναλτι ήταν πέναλτι, αλλά το πρώτο γκολ ήταν ένα αμυντικό λάθος».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι πήρε έναν βαθμό είπε: «Δεν μας ευχαριστεί ο βαθμός όταν μέχρι το 87' είμαστε 0-2. Μιλάγαμε για έναν θρίαμβο», τόνισε ο Μάντζιος και συνέχισε: «Το τελευταίο διάστημα δεν μας αφήνει καθόλου ικανοποιημένος».