Αποφασισμένος να παίξει στην Τούμπα ο Σιμόες

Ο Αντρέ Σιμόες θέλει οπωσδήποτε να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η παράδοση με το μέρος του, αφού ο μέσος της ΑΕΚ δεν έχει χάσει ποτέ ματς με τον "Δικέφαλο του Βορρά"

Αποφασισμένος να παίξει στην Τούμπα ο Σιμόες

Ο Αντρέ Σιμόες αποτελεί ενα μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Στην τριετή του παρουσία στην Ένωση έχει χάσει ελάχιστα παιχνίδια και αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της μεσαίας γραμμής.

Ο Πορτογάλος μέσος αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος τον ανάγκασε να απουσιάσει από τα ματς με Λάρισα και Πανιώνιο. Όμως, στην Τούμπα θέλει να αγωνιστεί ασυζητητί, καθώς πρόκειται ίσως για το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς, το οποίο ενδεχομένως να καθορίσει και τον φετινό πρωταθλητή.

Γι' αυτό σήμερα (7/3), που οι ποδοσφαιριστές του Χιμένεθ επιστρέφουν στα Σπάτα έπειτα από διήμερο ρεπό, ο Σιμόες θα ανεβάσει στροφές για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκ των αρχηγών των "κιτρινόμαυρων" δεν έχει χάσει ποτέ ματς με τον "Δικέφαλο" τα τρεισήμισι χρόνια που αγωνίζεται στη χώρα μας. Επιπλέον, τη φετινή χρονιά έχει παρουσία σε όλα τα ντέρμπι.