Γιαννίκης: «Σκεφτόμαστε μόνο τον Παναθηναϊκό»

Μετά το 0-0 του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για την ισοπαλία της ομάδας του και για τα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Γιαννίκης: «Σκεφτόμαστε μόνο τον Παναθηναϊκό»

Δύο συνεχόμενα παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό περιμένουν τον ΠΑΣ Γιάννινα που έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία. Ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου, ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι το μυαλό της ομάδας του είναι ήδη στους "πράσινους".

Αναλυτικά ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε:

Για τη Λαμία: «Όχι δεν χάσαμε τον έλεγχο. Γενικά ήταν ένα δυναμικό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες. Πιστεύω ότι αντεπεξήλθαμε. Κάθε ομάδα, είχε από 1-2 ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο. Είχαμε παραπάνω προϋποθέσεις που δεν τις αξιοποιήσαμε, δεν είχαμε καθαρή τελευταία πάσα».

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Ήμασταν αφοσιωμένοι μόνο στη Λαμία και το δύσκολο σημερινό παιχνίδι. Η Λαμία είχε καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, είναι σκληρή ομάδα, καταφέραμε να μη δεχτούμε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Θέλαμε σίγουρα να σκοράρουμε σε κάποια ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός θα μας απασχολήσει από σήμερα το βράδυ. Τώρα σκέφτομαι να δω πως θα είναι οι παίκτες, να δω ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για την Τετάρτη για να βγει το πλάνο».

Για τον Λέο: «Δουλεύουμε απ’ όταν ήρθα στον ΠΑΣ για να μπουν γρήγορα όλοι οι παίκτες στο πλάνο. Ο Λέο έφυγε, αλλά συνεχίζουμε».