Super League 1: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ και ξέφυγε 15 βαθμούς (βαθμολογία, highlights)

Τρία δοκάρια και τρία γκολ ο Ολυμπιακός στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο βλέπει πλέον από το +15! Ιστορική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ. Νίκη - ανάσα της Λαμίας και διπλό Ευρώπης του Παναθηναϊκού. Η βαθμολογία, τα αποτελέσματα και τα highlights της 19ης αγωνιστικής

Super League 1: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ και ξέφυγε 15 βαθμούς (βαθμολογία, highlights)

Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Με τρία γκολ από τους Ελ Αραμπί, Καμαρά και Βρουσάι επικράτησε 3-0 του Δικεφάλου, τον οποίο άφησε στην 4η θέση και στο -15 από την κορυφή! Οι ερυθρόλευκοι είχαν και τρία δοκάρια, ένα εκ των οποίων στη φάση του τρίτου γκολ.

Με γκολ των Κρίζμαν και Λεό, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μετά από 30 χρόνια, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί που είχε χτίσει η Ενωση επί Μανόλο Χιμένεθ.

Νίκη ανάσα για την Λαμία, η οποία με γκολ του Τάσου Καραμάνου στο 13' νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα και άφησε στην τελευταία θέση την ΑΕΛ.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, από τους Καμπετσή και Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εδραιώθηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Δεν δόθηκε πέναλτι στον Βόλο στο 0-0, ενώ αποβλήθηκε ο Χουάνκαρ για χτύπημα σε αντίπαλό του.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (26/1)

Θύμα των Αρκάδων αυτή τη φορά ο ΟΦΗ και μάλιστα στην έδρα του, με την ομάδα της Τρίπολης να φεύγει νικήτρια με σκορ 0-1 από το Ηράκλειο και να εδραιώνεται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, ούσα στο +7 από τον Βόλο.

Ο δε ΟΦΗ γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα και τέταρτη συνολικά ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας ο Άρης πέτυχε οριακή νίκη επί της ΑΕΛ με σκορ 1-0 χάρη στην κεφαλιά-γκολ του Ρόουζ και πέρασε στη 2η θέση της κατάταξης, πάνω από την ΑΕΚ.

Το προφίλ της 19ης αγωνιστικής της Super League 1:

ΤΡΙΤΗ 26/1

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-1 (15' Τζίμας)

Άρης - ΑΕΛ 1-0 (30' Ρόουζ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1

Βόλος - Παναθηναϊκός 0-2 (42' Καμπετσής, 65' Ιωαννίδης)

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 (33' πεν. Κρίζμαν, 87' Λεό)

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 1-0 (13' Καραμάνος)

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0 (50' Ελ Αραμπί, 77' Καμαρά, 89' Βρουσάι)

ΠΕΜΠΤΗ 28/1

17.15: Παναιτωλικός - Ατρόμητος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ