Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Κάναντι: «Θα ήταν αλλιώς με παίκτη παραπάνω»-vids

Ο Νταμίρ Κάναντι μετά το τέλος του αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό στάθηκε στη φάση που η ομάδα του ζήτησε κόκκινη κάρτα στον Μπουχαλάκη.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Κάναντι: «Θα ήταν αλλιώς με παίκτη παραπάνω»-vids

Δεν κατάφερε ο Ατρόμητος να φρενάρει τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, αφού ηττήθηκε από τους "ερυθρόλευκους" με σκορ 1-0. Ο Νταμίρ Κάναντι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς παραδέχτηκε ότι ήταν στρατηγική του να μείνει η ομάδα του αρκετά πίσω από τη μπάλα και παράλληλα στάθηκε στη φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για κόκκινη στον Μπουχαλάκη.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Το γκολ του Μπρούμα για το 0-1 (vid)

Αναλυτικά ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε:

Για το αν ήταν επιλογή του ίδιου να μείνει στο μισό γήπεδο: Είναι ο Ολυμπιακός, θέλαμε να μην του αφήσουμε χώρους. Θέλαμε να κερδίσουμε κάποιες μονομαχίες, να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια να βγούμε πιο μπροστά. Ήθελα να περάσει λίγο ο χρόνος και μέχρι το 60' στη συνέχεια να προσπαθήσουμε με κάποιες αλλαγές να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Πιστεύω ότι υπήρχαν 1-2 περιπτώσεις που θα μπορούσε να δώσει κόκκινη κάρτα και θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι μετά. Πιστεύω ότι με δέκα παίκτες η ομάδα μου θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και να έχει πάρει αποτέλεσμα. Είμαι λίγο απογοητευμένος, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Ο Μαρτίνς για Μπρούμα και Ανδρούτσο

Για το είχε κάτι στο μυαλό του για το τέλος και αν πίστευε ότι θα έπαιρνε αποτέλεσμα: Ναι, πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και περίμενα να γίνει αυτό όπως έγινε σε άλλα παιχνίδια και πίστευα στο αποτέλεσμα.