Απόλλων Σμύρνης - Άρης 0-1: O νέος Ιωάννου «έβαλε τα γυαλιά» στους επιθετικούς (Highlights)

Μετά από τρεις αγωνιστικές δίχως σκορ και τρίποντα ο Άρης, παίζοντας για ένα ημίχρονο, επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

 

Απόλλων Σμύρνης - Άρης 0-1: O νέος Ιωάννου «έβαλε τα γυαλιά» στους επιθετικούς (Highlights)

Στις επιτυχίες επέστρεψε (μετά το Κύπελλο...) και στο πρωτάθλημα ο Άρης επικρατώντας με το μίνιμουμ σκορ του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη.

Το πρώτο τρίποντο για τους Θεσσαλονικείς – που μεσοβδόμαδα είχαν κερδίσει (2-0) για το Κύπελλο τον Αστέρα Τρίπολης – μετά από τρεις αγωνιστικές (με συγκομιδή ενό πόντου...) ήρθε με το μοναδικό τους γκολ σ’ αυτά τα τέσσερα ματς!

Γεγονός που δείχνει πόσο χρειάζεται ο Κώστας Μήτρογλου, που ανακοινώθηκε λίγη ώρα πριν το ματς...

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ο Κύπριος αμυντικός Νικόλας Ιωάννου κι ήταν το παρθενικό του με τα «κιτρινόμαυρα», βάζοντας τα …γυαλιά στους επιθετικούς της ομάδας του, που σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο, (όσο έπαιξε η ομάδα του Μάντζιου…) σταμάτησαν πάνω στον εκπληκτικό Βέρχουλστ, ο οποίος προέβη σε σωρεία επεμβάσεων σταματώντας τους Μπρούνο Γκάμα (12’, 21’) και Μανσίνι (31’, 45’ και 79’), διατηρώντας την ομάδα του στο …κόλπο.

Ωστόσο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» του Παράσχου - που δεν κερδίζει στη Ριζούπολη από την πρώτο αγώνα της στο τρέχον πρωτάθλημα - δημιούργησε ελάχιστα.

Απείλησε στο ημίωρο, αλλά ο Σιαμπάνης στάματησε τον Φερνάντες ενώ ο Κιτόκο στο 84’ δεν βρήκε στόχο σε κεφαλιά.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΡΗΣ 0-1

Γήπεδο: «Γεώργιος Καμάρας»

Σκόρερ: 18’ Ιωάννου.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: Φατιόν 45+2’ - Ιωάννου 45’.

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ - Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Κάλισιρ (λ.τρ. 28’ Βιτλής), Μπρούτσιτς – Φατιόν (69’ Κιτόκο), Κολ, , Τσιλούλης, Φερνάντεθ (84’ Βάρκας) – Μπεντινέλι (69’ Μουνιέ) -Ντάουντα.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης - Σούντκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Ιωάννου (86’ Λόπεθ) - Τζέγκο, Σάσα – Σίλβα (63’ Κάτσε), Μπερτόγλιο (73’ Ματέο Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα (73’ Μάνος) – Μανσίνι (86’ Σάκιτς).