Super League 1: Λυτρωτής Χασάν, «διπλά» ΠΑΟΚ & ΠΑΟ, πέναλτι-δώρο στην ΑΕΚ (βαθμολογία, highlights)

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, με γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ πέρασε (3-0) από την Κρήτη και ο Παναθηναϊκός (1-0) από το "Κλ. Βικελίδης". Πέναλτι δώρο από τον Σάλομον στην ΑΕΚ, που νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο. Τα αποτελέσματα, τα highlights και η βαθμολογία της Super League 1.

Super League 1: Λυτρωτής Χασάν, «διπλά» ΠΑΟΚ & ΠΑΟ, πέναλτι-δώρο στην ΑΕΚ (βαθμολογία, highlights)

Με γκολ του Αχμέντ Χασάν στις καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε το 9/9 φέτος στο "Γ. Καραϊσκάκης". Γκολ με το τσουβάλι και πέναλτι έχασαν οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αιγύπτιος από φάουλ-ασίστ του Φορτούνη, έδωσε τη λύση στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που παραμένει μακριά από τους διώκτες της.

Στο -9 από τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ η οποία επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ. Η Ενωση άνοιξε το σκορ με ανόητο πέναλτι-δώρο του Σάλομον και έκανε το 2-0 με τον Λιβάγια. Μείωσε στο τέλος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με πέναλτι.

Με γκολ του Καμπετσή, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και μπήκε σε τροχιά Ευρώπης. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς να σκοράρουν οι "κίτρινοι", οι οποίοι έχουν κερδίσει μόνο τον Βόλο στα τελευταία 5 ματς.

Εύκολο έγινε το έργο του ΠΑΟΚ στην Κρήτη, από τη στιγμή που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (μόλις στο 26') ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Βάτερμαν. Με τρία γκολ από τους Τζόλη, Βαρέλα και Κρμέντσικ στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 3-0, επιστρέφοντας στις εκτός έδρας νίκες.

Σκληρό καρύδι η Λαμία στο Βόλο, απέσπασε ισοπαλία 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 51' με τον Δουβίκα, αλλά στο 52' ισοφάρισε ο Ντέλετιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στο 68'! Δύο δοκάρια οι φιλοξενούμενοι.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (16/1)

Με δύο νίκες άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 και συνέχισε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη οι Αγρινιώτες παρέμειναν χαμηλά στην κατάταξη.

Η άλλη νίκη της βραδιάς σημειώθηκε στη Λάρισα, εκεί όπου ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το διπλό με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 73' ο Τσιλούλης.

Το προφίλ της 17ης αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο (16/1)

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-0 (7' Μουνάφο, 69' Λουίς Φερνάντεθ)

ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης 0-1 (73' Τσιλούλης)

Κυριακή (17/1)

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (94' Χασάν)

Βόλος - Λαμία 1-1 (51' Δουβίκας - 52' Ντέλετιτς)

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-3 (48' Τζόλης, 53' Βαρέλα, 68' Κρμέντσικ)

Άρης - Παναθηναϊκός 0-1 (9' Καμπετσής)

ΑΕΚ - Ατρόμητος 2-1 (63' πεν. Ολιβέιρα, 73' Λιβάγια / 89' πεν. Χριστοδουλόπουλος)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ