Άκυρο Καρυπίδη για πώληση, νέα χορηγία από ΗΠΑ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη στις ΗΠΑ με τους Τομ Παπαδόπουλο και Νικ Σακίεβιτς, για το θέμα της μορφής που  θα πάρει η συνεργασία τους στον Άρη.

Άκυρο Καρυπίδη για πώληση, νέα χορηγία από ΗΠΑ

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για επέκταση της χορηγίας τους και το νέο χρόνο στη Σούπερ Λίγκα με διπλάσιο τίμημα από το περσινό, κάτι που σημαίνει ότι ένα σεβαστό ποσό θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ο Τομ Παπαδόπουλος κατέθεσε πρόταση για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, την οποία απέρριψε ασυζητητί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, που έκρινε ότι είναι πολύ μικρή για το μέγεθος του Άρη. Αντίθετα τους ενθάρρυνε αν θέλουν με τα χρήματα αυτά να αγοράσουν μετοχές της ΠΑΕ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του ομογενή επιχειρηματία, προσφέρει ένα ποσό κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, με πρόθεση να καταβληθεί τμηματικά σε βάθος χρόνου, για το 67% των μετοχών της ΠΑΕ.

Προφανώς το θέμα της εξαγοράς του πακέτου των μετοχών κλείνει εδώ, η συνεργασία όμως των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και θα φανεί μελλοντικά αν μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από μια χορηγική σύμβαση.