Τιάγκο Σίλβα: «Δεν ήρθα για διακοπές, θέλω να γίνω πρωταθλητής»-vid

Δηλώσεις μετά την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στο Βόλο έκανε ο Τιάγκο Σίλβα. 

Τιάγκο Σίλβα: «Δεν ήρθα για διακοπές, θέλω να γίνω πρωταθλητής»-vid

Την πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα του Ολυμπιακού σημείωσε ο Τιάγκο Σίλβα που πήρε χρόνο συμμετοχής στη νίκη επί του Βόλου με 4-1.

Ολυμπιακός-Βόλος 4-1: Ο Ελ Αραμπί μετέτρεψε το θρίλερ σε πάρτι

Μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην προσαρμογή του στους «ερυθρόλευκους» τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Τιάγκο Σίλβα είπε:

Για την πρώτη του εμφάνιση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα να παίζω με τον Ολυμπιακό. Σημασία έχει ότι νικήσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη το αποτέλεσμα».

Για τις διαφορές με την Αγγλία: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Είναι διαφορετικό το ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμα δεν έχω ζήσει πολλές εμπειρίες με τον Ολυμπιακό. Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό με μεγαλύτερη ένταση. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όλοι θέλουν να τον κερδίσουν γι' αυτό κλείνονται».

Για τον ανταγωνισμό: «Είναι δύσκολο, αλλά είναι και όμορφο να υπάρχει ανταγωνισμός. Ήθελα μεγαλύτερο στόχο στην καριέρα μου. Με τη δουλειά θα φανούν τα αποτελέσματα και θα κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή και θα βρω το χώρο μου μέσα στην ομάδα».

Για το αν θέλει να μπει στην ευρωπαϊκή λίστα: «Ο πρώτος στόχος που θέλω είναι να γίνω πρωταθλητής. Με ενδιαφέρει περισσότερο το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να κρύψω ότι θέλω να παίξω και στην Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι όμορφη χώρα, αλλά δεν ήρθα εδώ για διακοπές, ήρθα για να παίξω στον Ολυμπιακό και να τον βοηθήσω».

Για το ματς με την Πόρτο: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει το αληθινό του πρόσωπο. Να δείξει ότι είναι μία ομάδα με ποιότητα και επίπεδο. Μπορεί η Πόρτο να έχει περισσότερους βαθμούς, αλλά και εμείς έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να συνεχίσουμε την πορεία μας».