Αστέρας Τρίπολης: Η βράβευση του Χρίστου Τασουλή (vid)

Ο αριστερός ακραίος μπακ χαφ του Αστέρα Τρίπολης, Χρίστος Τασουλής ψηφίστηκε από τους φίλους της ομάδας, ως ο πολυτιμότερος παίκτης των Αρκάδων στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία.

Αστέρας Τρίπολης: Η βράβευση του Χρίστου Τασουλή (vid)

Ο Χρίστος Τασουλής βραβεύτηκε ως ο «BADOUNAS MVP Of The Match» και έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ATFCtv.

Ο Χρίστος Τασουλής αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων στο asterastripolis.gr ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα στον αγώνα με την Λαμία για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση.

Ο Τασουλής ευχαρίστησε φυσικά τον κόσμο που τον ψήφισε και έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια για την ομάδα της Τρίπολης, που αύριο (25/11) παίζει με τον Απόλλωνα Σμύρνης στον εξ αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα με δυο εντός έδρας παιχνίδια. Παίζουμε με δυο αντιπάλους, όπου ο ένας προσπαθεί να σώσει την κατηγορία και ο άλλος είναι ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το δύο στα δύο αλλά δεν θα είναι εύκολο.

Είμαι ικανοποιημένος γιατί έχω πάρει παιχνίδια στα πόδια μου και προσπαθώ κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της» τόνισε μεταξύ άλλων ο αριστερός ακραίος μπακ χαφ, Χρίστος Τασουλής.

Δείτε το βίντεο