Είναι... φευγάτος ο Φερέιρα. Τι θα γίνει μετά το Γρανάδα - ΠΑΟΚ, πόσα δίνει η Παλμέιρας

Η Βραζιλιάνικη Παλμέιρας θέλει τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα και έχει καταθέσει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση που... δεν είναι έξι εκατομμύρια ευρώ. Για συμφωνία κάνουν λόγο οι Βραζιλιάνοι.

Είναι... φευγάτος ο Φερέιρα. Τι θα γίνει μετά το Γρανάδα - ΠΑΟΚ, πόσα δίνει η Παλμέιρας

Το ενδιαφέρον της βραζιλιάνικης Παλμέιρας για τον προπονητή Αμπέλ Φερέιρα είναι υπαρκτό και ο ΠΑΟΚ δεν το έχει απορρίψει. Σήμερα, οι δημοσιογράφοι περίμεναν ότι μπορεί να άκουγαν κάτι από τον προπονητή του ΠΑΟΚ όμως αυτός μίλησε μόνο για το ματς με τη Γρανάδα και καθόλου για το ενδιαφέρον της Παλμέιρας. Πάντως οι Βραζιλιάνοι κάνουν ήδη λόγο για συμφωνία του Φερέιρα με την Παλμέιρας όχι όμως και του ΠΑΟΚ με τους Βραζιλιάνους.

Για τα περί προφορικής συμφωνίας ρωτήθηκε από Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ο Κυριάκος Κυριάκος. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε: «Δυστυχώς δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αυτή την πληροφορία και δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πριν το αυριανό μας παιχνίδι για τον θεσμό του Europa League».

Όπως έγινε γνωστό η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα συζητήσει μετά από τον αγώνα με τον Πορτογάλο τεχνικό την πιθανότητα αποδέσμευσης του και στην συνέχεια θα αποφασίσει.

Η Παλμέιρας φέρεται να έχει κινηθεί με κάθε επισημότητα. Είναι άλλωστε σαφές από την πρώτη στιγμή ότι οι Βραζιλιάνοι για να πάρουν τον Φερέιρα θα πρέπει να πληρώσουν τον ΠΑΟΚ.

Οι Βραζιλιάνοι γράφουν ότι το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ που θεωρήθηκε ως βάση για την αποδέσμευση του Φερέιρα απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Υποστηρίζουν ότι η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία του ΠΑΟΚ φτάνει τις 600.000 ευρώ.

Το θέμα φυσικά και είναι υπαρκτό και οι εξελίξεις αναμένονται μετά τον αγώνα με τη Γρανάδα.