Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-0: Ο Μπαράλες το βιολί του (highlights)

Οι Τριπολιτσιώτες, με γκολ του Μπαράλες, νίκησαν 1-0 τους Κρητικούς, από τους οποίους είναι αήττητοι, εντός έδρας, στην κορυφαία κατηγορία.

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-0: Ο Μπαράλες το βιολί του (highlights)

Η πέμπτη τους νίκη κατά των «ομιλητών» (συν άλλες 4 ισοπαλίες, στους 9 μεταξύ τους αγώνες) έφερε την «υπογραφή» του Χερόνιμο Μπαράλες, που κέρδισε κι ευστόχησε σε πέναλτι, από το οποίο προήλθε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης (73’), φτάνοντας τα 7 γκολ σε 8 αγώνες κατά του ΟΦΗ!

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ο τραυματισμός του Ναμπί που προκαλεί ανησυχία (vid)

Κι αν ο 33χρονος Αργεντινός επιθετικός ήταν ο ήρωας των Αρκάδων (που σε δύο αναμετρήσεις, στην σεζόν, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», μετρούν ισάριθμα τρίποντα) ο Βαχίντ Σελίμοβιτς ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους.

Στην Τρίπολη ο Φαν’τ Σιπ βλέπει Κώτσιρα-Oυές (pics)

Όχι μόνο υπέπεσε στο πέναλτι (70’), αλλά, έχοντας κίτρινη κάρτα, από εκείνη την φάση, έσπρωξε, αψυγολόγητα τον Μπαράλες βλέποντας 2η κίτρινη κάρτα (77’) κι αφήνοντας την ομάδα του με 10 να ψάχνει την ισοφάριση.

Σαν να μην έφτανε η ήττα, για τον ΟΦΗ, είχε χάσει με τραυματισμό, στο αριστερό γόνατο, τον Αντίλ Ναμπί, που αντικαταστάθηκε στο 38ο λεπτό.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-0

Σκόρερ: 73΄πεν Μπαράλες

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Kάρτες: Κίτρινες: Μπαράλες, Ιγκλέσιας, Τιλίκα, Μουνάφο - Σαρδινέρο, Σακόρ, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς

Κόκκινη: Σελίμοβιτς (2η κίτρινη, 77΄)

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μπ. Φερνάντεθ (53΄ Μουνάφο), Βαλιέντε (69΄ Ιγκλέσιας), Ριέρα (53΄ Λ. Φερνάντεθ), Σίτο (69΄ Κρέσπι), Μπαράλες, Τιλίκα (90΄ Γκόμεζ)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Ναμπί (38΄ Μπαλογιάννης), Διαμαντής, Γιάννου (66΄ Γρίβας), Σαρδινέρο (84΄ Γκαργκαλατζίδης), Μεγιάδο, Κοροβέσης (66΄ Λυμπεράκης)

Δείτε τα highlights του αγώνα