Τον έχει πιάσει «τρέλα» τον Φορτούνη

Γιατί δουλεύει σκληρά από τώρα ο Θεσσαλός χαφ και ποια τα κίνητρα του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τον έχει πιάσει «τρέλα» τον Φορτούνη

Άκουσε πολλά πέρσι από τον κόσμο και βρέθηκε στο επίκεντρο της πιο σκληρής κριτικής. Μπορεί οι αριθμοί του Κώστα Φορτούνη να μην ήταν άσχημοι, αλλά αυτός τα… άκουσε για τα κακώς κείμενα της ομάδας του Πειραιά. Ξέρει βέβαια μέσα του και ο ίδιος ότι η σεζόν που έκανε δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή που θα μπορούσε. Ξέρει ότι έχει το ταλέντο και τις ικανότητες να σηκώσει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό.

Όλα αυτά έχουν πεισμώσει τον Φορτούνη και κατά την διάρκεια των διακοπών του δουλεύει ασταμάτητα. Ο Θεσσαλός χαφ προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιανίκ Ομπενάουερ, ο οποίος είναι Γερμανός ειδικός σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Πριν λίγες ημέρες ανάρτησε φωτογραφία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ενώ έχει «ανεβάσει» και βίντεο που προπονείται. Ο «Φόρτου» μπορεί να είχε το παράπονο όλη τη σεζόν ότι ως ένα βαθμό αδίκως βρέθηκε μόνο αυτός στο επίκεντρο, όμως, μέσα του ήξερε ότι δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

Προκειμένου, όμως, την επόμενη σεζόν να είναι καλύτερος και να μπορέσει να πάρει τον Ολυμπιακό στις πλάτες του δουλεύει καθημερινά πολύ σκληρά. Τα κίνητρα είναι πολλά για τον Φορτούνη και φυσικά το γεγονός πως στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού βρίσκεται νέος προπονητής είναι κάτι που τον ιντριγκάρει για να δείξει την αξία του.

Η παρουσία αρκετών Ελλήνων ποδοσφαιριστών επίσης είναι κάτι που έχει «φτιάξει» πολύ τον Κώστα Φορτούνη. Και αυτός θεωρεί πως με πολλούς Έλληνες παίκτες τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Ήδη όλοι αυτοί που έχουν έρθει στην ομάδα του Πειραιά διατηρούν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Είναι ένα κίνητρο για τον Φορτούνη και με τη δική του συμβολή να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες σε συνδυασμό με την κακή σεζόν που ολοκληρώθηκε τον έχουν πεισμώσει και δουλεύει από τώρα προκειμένου με την έναρξη της προετοιμασίας να είναι πανέτοιμος.