Ο Άρης προσπαθεί να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον Μακέντα (vid)

Με την επάνοδο του στην Super League ο Άρης θέλει να επιστρέψει δυναμικά στην μεγάλη κατηγορία θέλοντας να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» παίκτες μεγάλου βελινεκούς.

Ο Άρης προσπαθεί να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον Μακέντα (vid)

Ο 27χρονος Φεντερίκο Μακέντα που αγωνίζεται στη Νοβάρα, προτάθηκε στον Αρη και εξετάζεται από τους επιτελείς της ομάδας στα γραφεία της Αλκμήνης. Ο Ιταλός επιθετικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Σαμπντόρια, ΚΠΡ, Στουτγκάρδη, Ντονκάστερ Ρόβερς, Μπέρμιχαμ, Κάρντιφ Σίτι, Νότιγχαμ Φόρεστ και τελευταία στη Νοβάρα, όπου φέτος είχε 29 συμμετοχές και 4 γκολ.

Η πορεία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο τα τελευταία χρόνια είναι πτωτική, αλλά δεν παύει να είναι ένας ποδοσφαιριστής με δυνατό όνομά για το ελληνικό πρωτάθλημα. Στην καλύτερη του σεζόν, είχε πετύχει 10 γκολ σε 18 αγώνες με τη φανέλα της Μπέρμιγχαμ, μέσα σε μόλις τρεις μήνες. Μάλιστα είχε σκοράρει τέσσερις φορές από δύο γκολ σε ένα παιχνίδι.

Η ΠΑΕ Άρης δεν έκανε κανένα σχόλιο, όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες που τα ονόματά τους βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Άλλωστε ο Πάκο Ερέρα εξετάζει από την Ισπανία ποδοσφαιριστές για όλες τις θέσεις και παρακολουθεί επιθετικούς και από την πατρίδα του. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, ίσως και την Τετάρτη και δεν αποκλείεται να ανοίξει τα χαρτιά του είτε για τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν στο ρόστερ, είτε γι’ αυτούς που θα έρθουν. Το σίγουρο είναι ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη και από τα γραφεία του Άρη τονίζουν ότι είναι πιθανό να καταγραφούν εκπλήξεις που κανείς δεν θα περιμένει.

Παρακολουθήστε τα γκολ του Μακέντα με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: