«Ο Μέντες πάει τον Ελ Γκαζί στον Ολυμπιακό» (vid)

Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, ο Ζόρζε Μέντες είναι έτοιμος να στείλει τον Ελ Γκαζί της Άστον Βίλα στον Ολυμπιακό.

«Ο Μέντες πάει τον Ελ Γκαζί στον Ολυμπιακό» (vid)

Έχουν παρελάσει τις τελευταίες δέκα μέρες πάνω από μία ντουζίνα εξτρέμ στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Κι είναι απολύτως φυσιολογικό, όταν έχουμε φτάσει στην τελευταία εβδομάδα πλέον της μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει κλείσει εξτρέμ.

Τη στιγμή λοιπόν που οι “ερυθρόλευκοι” είναι σε ανοικτή γραμμή με την Σαουθάμπτον για τον Μπουφάλ, την Αλ Ιτιχάντ για τον Γκάρι Ροντρίγκες, την Αϊντχόφεν για τον Μπρούμα και την Μπεσίκτας για τον Ενκουντού, οι Ολλανδοί ανέφεραν ότι ο Ελ Γκαζί που είχε ακουστεί προ ημερών, έχει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “voetbal.nl”, ο 25χρονος εξτρέμ της Άστον Βίλα μπορεί να γίνει κάτοικος Πειραιά και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις ενέργειες που κάνει τις τελευταίες μέρες ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ολλανδοί, ο Μέντες πιέζει για να γίνει η μεταγραφή στους νταμπλούχους Ελλάδας με μονοετή δανεισμό και δίχως οψιόν αγοράς.

O Aνβάρ Ελ Γκαζί είναι παίκτης της Άστον Βίλα και αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ. Είναι 25 ετών (3/5/1995), με ύψος 1.88 και έχει υπάρξει διεθνής με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη χώρα, αλλά η καταγωγή του είναι από το Μαρόκο. Αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Άγιαξ (2014-2017), ύστερα για δύο σεζόν στη Λιλ (2017-2019), ενώ από το 2019 ανήκει στην Άστον Βίλα.