«Αν η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Βράνιες, να δώσει περισσότερα»

Σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του Βόσνιου στόπερ, ξεκαθάρισε ότι για να ανανεώσει ο πελάτης του με την ΑΕΚ, θα πρέπει να αυξήσει τις αποδοχές του, ενώ γνωστοποίησε ότι σύντομα θα υπάρχει συνάτηση των δύο πλευρών. 

«Αν η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Βράνιες, να δώσει περισσότερα»

Η σχέση του Όγκνιεν Βράνιες και της ΑΕΚ έχει υπάρξει ιδιαίτερα επεισοδιακή με το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην Ένωση να κρίνεται αμφίβολο.

Ωστόσο, από την πλευρά της ΑΕΚ, θα υπάρξει επαφή με τον παίκτη σύντομα, όπως αποκάλυψε σε «πηγαδάκια» και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, κατά την παρουσίαση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του Βόσνιου στόπερ εκπνέει το 2019.

Ο μάνατζερ του παίκτη τοποθετήθηκε για αυτό το θέμα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Live Sport:

«Το συμβόλαιο του Όγκνιεν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι δρόμοι είναι δύο και τους ξέρει η ΑΕΚ. Έχουμε μιλήσει και είναι σίγουρο ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα. Ενδεχομένως και πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Βράνιες έχει συμβόλαιο για άλλους 12 μήνες. Αν η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει για περισσότερο θα πρέπει να του προσφέρει περισσότερα. Διαφορετικά ο παίκτης θα μείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του και στο τέλος θα φύγει ελεύθερος».

Όταν ρωτήθηκε πάντως για την ύπαρξη πρότασης από το εξωτερικό, κράτησε ερμητική στάση: «Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το μέλλον κανένας δεν το ξέρει».