Υπόσχεση Ουάρντα στον ΠΑΟΚ: «Θα τους δικαιώσω στο γήπεδο»

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ προπονήθηκε ο Αμρ Ουάρντα που επέστρεψε από το δανεισμό στου στην ΑΕΛ

Υπόσχεση Ουάρντα στον ΠΑΟΚ: «Θα τους δικαιώσω στο γήπεδο»

Το παρόν στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έδωσε ο Αμρ Ουάρντα. Μάλιστα, πριν από την έναρξη του προγράμματος ο παίκτης των «ασπρόμαυρων» μίλησε την κάμερα του PAOK TV

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός τόνισε πως θα δώσει τα πάντα για την ομάδα και τους φιλάθλους ενώ ξεκαθάρισε πως θα δικαιώσει όλους αυτούς που τον θέλουν στη Θεσσαλονίκη.

«Νιώθω οικεία. Εδώ είναι η οικογένεια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα, τους φιλάθλους και να κάνουμε χαρούμενη όλη τη Θεσσαλονίκη. Θα δώσω τα πάντα, γιατί εδώ είναι η οικογένεια μου, από την πρώτη μέρα που ήρθα», υποστήριξε αρχικά ο Ουάρντα και πρόσθεσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Μπορεί να κάναμε ελάχιστες διακοπές, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό. Το πιο σημαντικό είναι οι προκριματικοί αγώνες του ΠΑΟΚ. Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική περίοδο. Προσωπικά είμαι καλά. Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι με ήθελαν πολύ εδώ και καιρό και θέλω να τους δικαιώσω στο γήπεδο. Μόνο στο γήπεδο, να παίξω το ποδόσφαιρο μου, να το απολαύσω και να τους κάνω όλους περήφανους και χαρούμενους.

Θέλω να μείνω συγκεντρωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο, να δουλέψω σκληρά, να κλείσουμε όλοι το στόμα μας, να συγκεντρωθούμε στο γήπεδο γιατί αν το κάνουμε αυτό θα αποδείξουμε πράγματα, μέρα με τη μέρα, και θα κάνουμε περήφανους τόσο τους εαυτούς μας, όσο και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του».