H απάντηση της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό: «Παίζουμε τελικό αλλά όπου ορίσει η ΕΠΟ!»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με επιστολή της απάντησε σε εκείνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας πως θα αγωνιστεί όπου ορίσει η ΕΠΟ

H απάντηση της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό: «Παίζουμε τελικό αλλά όπου ορίσει η ΕΠΟ!»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε επιστολή με την οποία απαντάει σε εκείνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας πως θα αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος αλλά εκεί που θα ορίσει η ΕΠΟ.

Η επιστολή της ΑΕΚ στους «ερυθρόλευκους» αναφέρει: «Με έκπληξη λάβαμε, προ ολίγου, επιστολή σας με την οποία μας ρωτάτε εάν η ομάδα μας θέλει να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού.

Βέβαια η έκπληξή μας δεν αφορά τόσο στο περιεχόμενο της επιστολής, αφού αυτό μας είχε ήδη γίνει γνωστό από τα ΜΜΕ, πριν καν μας κοινοποιηθεί, όσο στην επιλογή σας να απευθύνετε σε εμάς επιστολή για το εν λόγω θέμα.

Η συναίνεση, την οποία επικαλείστε και αποφασίσατε να επιδείξετε τα τελευταία 24ωρα, αποτελεί σίγουρα ένα θετικό βήμα, το οποίο χαιρετίζουμε...

Επιστολή Ολυμπιακού στην ΑΕΚ: Ενημερώστε μας αν θέλετε να γίνει ο τελικός την Κυριακή

Πραγματικά χαιρόμαστε, που επικαλείστε τον αξιακό κώδικα της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσους επιμένουν με κάθε τρόπο και σε κάθε περίπτωση να επιβάλλουν τα δικά τους «θέλω» κόντρα στους κανονισμούς και στις αποφάσεις των θεσμικών και αρμόδιων φορέων.

Νέα επιστολή Ολυμπιακού στην ΑΕΚ: «Ο χρόνος πιέζει. Θέλετε να παίξετε;»

Είναι αυτονόητο ότι θα αγωνιστούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο μετέχουμε για πέμπτη διαδοχική φορά, σεβόμενοι, όπως από την αρχή κάναμε, την απόφαση που θα λάβει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία -σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει- είναι η διοργανώτρια αρχή του θεσμού».