Χασάν: «Ήταν μπερδεμένη η φάση, μου έκανε πέναλτι ο Βαρέλα»

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε για το ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως του έχει γίνει πέναλτι από τον Βαρέλα που δεν δόθηκε.

Χασάν: «Ήταν μπερδεμένη η φάση, μου έκανε πέναλτι ο Βαρέλα»

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να διατηρήσει το αήττητο, αφού έχασε από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα παιχνίδι που έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και δέχτηκε το γκολ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αχμέντ Χασάν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς αναφέρθηκε πρώτα απ’ όλα στην εικόνα της ομάδας του λέγοντας:

«Τα γκολ έλειψαν από το παιχνίδι μας. Σήμερα δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ νωρίτερα. Το καταφέραμε αργά, αλλά ο διαιτητής δεν το μέτρησε. Αν δεν σκοράρεις, τότε μπορεί να έρθει ένα τέτοιο αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το αν είναι σοκ για τον Ολυμπιακό η ήττα από τον ΠΑΟΚ απάντησε: «Δεν νομίζω ότι μας ταιριάζει η λέξη «σοκ». Πάντα είμαστε προετοιμασμένοι για τα ματς, αλλά και ο διαιτητής δεν ήταν σε καλή μέρα. Μου έγινε πέναλτι από τον Βαρέλα, μου τράβηξε τη φανέλα και έπρεπε να δοθεί. Ηταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά το προσπαθήσαμε. Ο διαιτητής όμως δεν ήταν σε καλή μέρα».

Ο Αχμέντ Χασάν ήταν πρωταγωνιστής στην τελευταία φάση του αγώνα όπου ακυρώθηκε το γκολ του ως οφσάιντ. Ο ίδιος για τη συγκεκριμένη φάση σχολίασε: «Νομίζω ότι ήταν μια φάση απευθείας ο διαιτητής να θεωρήσει γκολ. Ηταν πολλοί παίκτες στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ. Ήταν λίγο μπερδεμένη η φάση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».