Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-2: Πόντος-χρυσάφι στο Περιστέρι (highlights)

Ο Παναιτωλικός είχε το κουράγιο να απαντήσει δύο φορές στα γκολ του Ατρόμητου και πήρε τον βαθμό που τον κρατά ζωντανό στη μάχη της σωτηρίας

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-2: Πόντος-χρυσάφι στο Περιστέρι (highlights)

Και η τρίτη κατά σειρά συνάντηση της ημέρας έληξε ισόπαλη ! Στο Περιστέρι, ο βαθμολογικά άνετος Ατρόμητος δεν έδειξε διάθεση να χαριστεί στον Παναιτωλικό που καιγόταν για βαθμούς, πήρε δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ, αλλά αυτές δεν ήταν αρκετές για να του χαρίσουν την νίκη.

Η ομάδα του Αγρινίου που έπαιζε για την ζωή της, κατάφερε στις λίγες καλές ευκαιρίες που είχε στο ματς να σκοράρει δύο φορές και να πάρεο τον πόντο που μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι στην μάχη για την σωτηρία. Στο καταληκτικό σκέλος του αγώνα, ο Ατρόμητος πίεσε και θα μπορούσε να βάλει και το τρίτο τέρμα που θα έκρινε υπέρ του το ματς, αλλά ο Βέλλιος που ήρθε «κρύος» από τον πάγκο δεν τις αξιοποίησε και έτσι παρέμεινε το τελικό, χορταστικό 2-2.

ΤΑ ΓΚΟΛ
18’: Ο Γκάλο εκτέλεσε φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής, με δεξί βολέ πέρασε τη μπάλα μέσα από το τείχος, κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Φερνάντεθ που παρακολούθησε όρθιος την πορεία της προς τα δίχτυα (1-0).
35’: Ο Τζανακάκης έκανε την κίνηση και τη σέντρα από δεξιά και ο Μουνιέ καλά πλασαρισμένος στο απέναντι δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
60’: Ο Ντε Πο ανατράπηκε από τον Λιάβα και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, έπειτα και από τσεκάρισμα που έκανε στο VAR. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανούσος γράφοντας το 2-1 για τον Ατρόμητο.
62’: Ο Ρόσα εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Κωνσταντόπουλος από τη μικρή περιοχή με προβολή ισοφάρισε εκ νέου για τον Παναιτωλικό (2-2)

Ο διαιτητής Φωτιάς από την Πέλλα έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ρισβάνη, Ρομπέλο, Ντίας, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Λιάβα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Νάτσος (85' Ούμπιδες), Μπουσούλαζιτς, Ενσικουλού (66’ Βέλλιος), Ρομπέλο (85' Γιακουμάκης), Ντε Πο, Μανούσος (79΄Ανδρούτσος).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Κωνσταντόπουλος, Κέβιν (λ. τ. 26’ Παρράς), Λιάβας, Τζανακάκης, Ντάλσιο (66’ Ταχάρ), Ντουάρτε, Ντίας (66’ Τσιγγάρας), Ρόσα (79' Άλβαρεζ), Μουνιέ, Μπαΐροβιτς (79' Αριγίμπι).