Άρης - ΑΕΚ 1-4: Kαρέρα για δεύτερη θέση: «Δεν νιώθω τίποτα!»

Οι δηλώσεις των Μάσιμο Καρέρα, Μίχαελ Ένινγκ μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 4-1 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης - ΑΕΚ 1-4: Kαρέρα για δεύτερη θέση: «Δεν νιώθω τίποτα!»

Η ΑΕΚ με φόρα από την Τούμπα πέρασε νικηφόρα και από το «Κλεάνθης Βικελίδης», κέρδισε τον Άρη με σκορ 4-1 και βρέθηκε μόνη δεύτερη στη βαθμολογία με δύο βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάσιμο Καρέρα δήλωσε μετά τον αγώνα στη Nova:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο μέρος, δεν είχαμε συγκέντρωση και δεν μπήκαμε δυνατά. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Η αγωνιστικότητα και η ένταση που βάλαμε, πιέζαμε τον αντίπαλο και μου άρεσε αυτό. Στο δεύτερο μέρος είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Δεν κοιτάμε κάτι παρά μόνο την αναμέτρηση της Τετάρτης, που θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Άρης - ΑΕΚ 1-4: Με Ολιβέιρα και φόρα από την Τούμπα (vid)

Ο Μίχαελ Ένινγκ είπε από την πλευρά του:

«Θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να έχω εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο, κάτι που δεν είχα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σωστοί τακτικά, αλλά στο δεύτερο δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά.

Άρης - ΑΕΚ: Όλα τα γκολ που διαμόρφωσαν το 1-4 (vid)

Οι παίκτες δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν μέσα στο γήπεδο. Σε αυτό το σημείο πρέπει να δείξουμε τον απόλυτο σεβασμό σε αυτά τα παιδιά, που παίζουν με μεγάλο πάθος για αυτή τη φανέλα παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα για το επόμενο παιχνίδι. Προς το παρόν θα φροντίσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και πιστεύω ότι θα έχουμε έντεκα ετοιμοπόλεμους για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».