ΑΕΚ Β'-Αιγάλεω 1-1: Γλίτωσαν στο 93' οι «κιτρινόμαυροι», αφού δεν χάνει το «Σίτι»...σπίτι του (hls)!

Η αναμέτρηση στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» του Αιγάλεω, μεταξύ της (τύποις γηπεδούχου) ΑΕΚ Β' και του «Σίτι» έληξε 1-1 με το σκορ να διαμορφώνεται μετά το 87'! Οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν με τον Αμούρ στο 93' το γκολ του Τριμμάτη (87'), αλλά έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν μόνοι στην κορυφή του Β' Ομίλου!

ΑΕΚ Β'-Αιγάλεω 1-1: Γλίτωσαν στο 93' οι «κιτρινόμαυροι», αφού δεν χάνει το «Σίτι»...σπίτι του (hls)!

Από την νίκη, με 2-1, επί του Λεβαδειακού, στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» προερχόταν η ΑΕΚ Β', αλλά κατά την επιστροφή της, μια εβδομάδα μετά, στο γήπεδο του Αιγάλεω ούσα τύποις γηπεδούχος στο (κεκλεισμένων των θυρών) αγώνα με το «Σίτι» αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1

Αποτέλεσμα που την έφερε στην κορυφή του Β' Ομίλου, μαζί όμως με τον Λεβαδειακό, αφού το Αιγάλεω έμεινε αήττητο (5ν. - 1 ισοπ.) και στο ματς που έπαιξε ως... φιλοξενούμενο στο γήπεδο του!

Οι κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο αφήνοντας χωρίς τελική τους «κιτρινόμαυρους» σ' αυτό το διάστημα και προηγήθηκαν στο 87' όταν ο Σταμούλης και Γκίνης δεν συννενοήθηκαν με την κεφαλιά του πρώτου να καταλήγει προς τα δίχτυα και τον Τριμμάτη να μην αφήνει το αυτογκόλ αλλά να σπρώχνει την μπάλα στο βάθος της εστίας!

Ωστόσο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο, νεοεισελθών, Αμούρ σε μια φάση που φαίνεται να έχει κάνει πρώτα φάουλ στον Παπουτσογιαννόπουλος, με αριστερό βολέ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία γλιτώνοντας την ομάδα του Οφρυδόπολου από τη 2η ήττα της (μετά από εκείνη στην Καλαμάτα, στις 29/12)

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Μπούσης (26′ λ.τ Ραντόνια), Κορνέζος, Αρβανίτης, Σταμούλης, Μπάμπης (89′ Απ. Χριστόπουλος), Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Ευθ. Χριστόπουλος, Τζούντα Γκαρσία (82′ Αμούρ), Ιατρούδης.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπουτσιγιαννόπουλος, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Καθάριος (λ.τρ. 58′ Καββαδίας, 83′ Σταματάκης), Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης (71′ Βουκελάτος), Τριμμάτης.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Κυριός (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Σταμούλης, Γερολέμου, Ιατρούδης, Αρβανίτης – Αναστασίου, Βλάχος

Κόκκινες: