Ο Γκαρσία για την ήττα από τον Ολυμπιακό Β': «Μας πέταξαν μπουκάλια, πίεσαν τους διαιτητές»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ Β' με τον Πανσερραϊκό, ενώ αναφέρθηκε στην ήττα από τον Ολυμπιακό Β'.

Ο Γκαρσία για την ήττα από τον Ολυμπιακό Β': «Μας πέταξαν μπουκάλια, πίεσαν τους διαιτητές»

Ο ΠΑΟΚ Β' έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό και δεν κατάφερε ούτε τη 2η αγωνιστική να κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το παιχνίδι με την ομάδα των Σερρών μίλησε για τον αγώνα με τα "λιοντάρια", ενώ αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό Β' τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του δέχτηκαν μπουκάλια και πέτρες.

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε:

Για την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β' δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα και τους παίκτες, μείναμε στο πλάνο μας, παίξαμε σύμφωνα με αυτό. Η φάση του τέρματος που δεχτήκαμε, έγινε από δικό μας λάθος αλλά θα πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο αποτελεσματικοί για να φύγουμε με τη νίκη».

Για το ματς της πρεμιέρας και την ήττα με τον Ολυμπιακό Β': «Στο α' ημίχρονο με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ καλύτεροι, στο β' δώσαμε χώρους στον αντίπαλο και τα γκολ του προήλθαν από δικά μας λάθη. Οι παίκτες μου δεν είναι συνηθισμένοι σε κατάσταση βίας, μας πέταξαν μπουκάλια, πέτρες! Πίεσαν πάρα πολύ στο μεσοδιάστημα και τους διαιτητές αλλά περιμέναμε κάτι τέτοιο από τον Ολυμπιακό, οπότε... χάσαμε».

Για τη συνέχεια: «Περιμένω από την ομάδα μου να είναι πρωταγωνίστρια, να πιέσει ψηλά. Το ξέρω πως χρειάζεται χρόνο και θα πρέπει να μάθουν τις συνθήκες και το κλίμα της κατηγορίας. Σήμερα έπαιξαν παίκτες που είναι μικροί ηλικιακά, δεν έχουν παίξει ούτε με την Κ19. Δεν μου αρέσει καθόλου ο αργός ρυθμός. Θέλω γρήγορο ρυθμό στο ματς. Θα πρέπει να μπουν στο νόημα για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι».