Αυτός είναι ο Ολυμπιακός Β' (ρόστερ, αντίπαλοι)

Την Κυριακή ξεκινούν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Β' με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί το ρόστερ.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός Β' (ρόστερ, αντίπαλοι)

Εδώ και πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν υπέρ της δημιουργίας Β' ομάδας. Την Κυριακή οι Πειραιώτες υποδέχονται στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη τα Τρίκαλα στην πρεμιέρα της Super League 2. Για τους "ερυθρόλευκους" είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, αφού πολλά χρόνια προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τη Β' ομάδα.

Η ομάδα του Πειραιά επέλεξε τον Αριέλ Ιμπαγάσα για την τεχνική της ηγεσία, έναν άνθρωπο που έχει φορέσει τη φανέλα του κλαμπ και γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Ο "Κάνιο" είναι επίσης μία μεγάλη προσωπικότητα με τεράστια εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει τα νέα παιδιά να εξελιχθούν, αφού αυτό είναι το ζητούμενο αυτής της προσπάθειας.

Οι γκολκίπερ της Β' ομάδας του Ολυμπιακού θα είναι οι Ηλίας Καραργύρης, Δημήτρης Νίκας, Θανάσης Παπαδούδης και Δημήτρης Στουρνάρας. Επίσης στη Β' ομάδα αναμένεται να αγωνίζεται και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης όποτε δεν τον χρειάζεται ο Πέδρο Μαρτίνς.

Όσον αφορά στην άμυνα στόπερ είναι οι Αλέξης Καλογερόπουλος, Πέτρος Μπαγκαλιάνης και Ετιέν Κινκούε, ενώ και ο Νικήτας Νικόλης μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας.

Για τη δεξιά πλευρά υπάρχουν οι Νεμάνια Νίκολιτς, Αντριάν Γκαλιάνι, ενώ γι' αριστερά οι Απόστολος Αποστολόπουλος και Φώτης Κίτσος. Για τη μεσαία γραμμή ο Ιμπαγάσα υπολογίζει τον Γιώργο Ξενιτίδη, τον Ιωάννη Κωστή, τον Τάσο Σαπουντζή, τον Παύλο Μαυρουδή και τον Ανδρέα Ντόι.

Όσον αφορά στην επίθεση υπάρχει η επιλογή του Γιώργου Μαρίνου για τα άκρα και του Αλγκασίμ Μπα. Χρήστος Λιάτσος και Τάσος Τσέλιος επίσης είναι δύο ακόμα επιλογές που έχει στα χέρια του ο "Κάνιο". Ο Αλέξανδρος Βοΐλης υπολογίζεται για την κορυφή της επίθεσης, ενώ φυσικά υπάρχει και ο Δημήτρης Πινακάς, τον οποίο πιστεύουν πολύ στον Ρέντη.

Θυμίζουμε ακόμη ότι διευθυντής της Β' ομάδας του Ολυμπιακού θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ ο Γιώργος Ανατολάκης έχει αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού. Έδρα της ομάδας θα είναι το γήπεδο του Ρέντη και ο Ολυμπιακός Β' κληρώθηκε στον Βόρειο Όμιλο με τους εξής συλλόγους: ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β’, Πιερικός, Τρίγλια, Τρίκαλα, Ολυμπιακός Β’.

Επειδή στη Σούπερ Λιγκ 2 παίζουν 3 ομάδες από το Νότο (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) και μια από το Βορρά (ΠΑΟΚ), έγινε κλήρωση και ο Ολυμπιακός φέτος θα παίξει στον Βόρειο Όμιλο.