Μουντιάλ 2018: Μέσι για Βραζιλία: «Φαβορί για το Μουντιάλ»

Ενα από τα κεντρικά πρόσωπα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, που θα αρχίσει στις 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου, είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Μουντιάλ 2018: Μέσι για Βραζιλία: «Φαβορί για το Μουντιάλ»

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, για πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, καλείται να «σηκώσει στις πλάτες του» μία ολόκληρη χώρα και να ξαναφέρει την Αργεντινή στην κορυφή του κόσμου.

Ωστόσο, ο βραχύσωμος άσος της Μπαρτσελόνα, δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτήν την πίεση: «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να γίνουμε πρωταθλητές κόσμου. Ασφαλώς και είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να κατακτήσουμε το παγκόσμιο κύπελλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Λίο» μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «TyC Sports» της πατρίδας του και πρόσθεσε:

«Εχουμε την επιθυμία να νικήσουμε. Προερχόμαστε από τρεις χαμένους τελικούς (σ.σ. ένα Μουντιάλ το 2014 και δύο Κόπα Αμέρικα το 2015 και το 2016). Είναι κάτι που θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Για εμένα φαβορί στο Μουντιάλ, είναι η Βραζιλία -που με τον Τίτε στην τεχνική ηγεσία έχουν βελτιωθεί πολύ σε άμυνα κι επίθεση, ενώ διαθέτουν πολύ γρήγορους παίκτες-, η Ισπανία για τον ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού της, η Γερμανία που είναι πάντα εκεί και η Γαλλία, παρα το γεγονός ότι διαθέτει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές».