Τα... μαζεύει ο Μαραντόνα μετά τα όσα «έσυρε» στη FIFA

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ο Ντιεγκίτο για τα όσα είπε εναντίον της FIFA μετά την πρόκιρση της Αγγλίας κόντρα στην Κολομβία. 

Τα... μαζεύει ο Μαραντόνα μετά τα όσα «έσυρε» στη FIFA

Δεν πέρασαν καλά - καλά δύο 24ωρα μετά τις δηλώσεις του Ντιέγκου Μαραντόνα για το ματς Αγγλίας και Κολομβίας και ο Αργεντίνος θρύλος αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τη FIFA. Ο Ντιεγκίτο, μετά την πρόκριση της Αγγλίας, είχε κάνει λόγο για «μνημειώδη κλοπή από την διαιτησία».

Τελικά, πήρε πίσω όσα είπε με ανάρτησή του στο instagram: «Παρασυρόμενος από τον ενθουσιασμό και την υποστήριξή μου στην Κολομβία, είπα την επόμενη ημέρα κάποια πράγματα, το παραδέχομαι, ήταν απαράδεκτα», ενώ συμπλήρωσε: «Ζητώ συγγνώμη από τη FIFA και τον πρόεδρό της Τζιάνι Ινφαντινο. Αν και μερικές φορές έχω απόψεις αντίθετες με εκείνες των διαιτητών, τρέφω απόλυτο σεβασμό για το έργο – όχι εύκολο – της διεθνούς ομοσπονδίας και των διαιτητών».

Η FIFA είχε αρχικά απαντήσει στον... χείμαρρο του Μαραντόνα τονίζοντας: «Μας προκαλεί λύπη να διαβάζουμε τέτοιες δηλώσεις από έναν παίκτη που έγραψε την ιστορία του αθλήματός μας. Τα πρόσθετα σχόλια και οι υπαινιγμοί είναι εντελώς αβάσιμοι και ακατάλληλοι».