Τι θα δούμε σήμερα στο Μουντιάλ

Τέσσερις αναμετρήσεις κλείνουν την αυλαία για τον Η' και Ζ' όμιλο. 

Τι θα δούμε σήμερα στο Μουντιάλ

Λίγο πριν τις «μάχες» των «16», ολοκληρώνεται σήμερα η αγωνιστική δράση σε Η' και Ζ' όμιλο με τέσσερις αναμετρήσεις.

Σενεγάλη - Κολομβία

Στις 17:00 αναμετρούνται Σενεγάλη και Κολομβία και η μεταξύ τους νικήτρια στην ουσία θα εξασφαλίσει ένα από τα δύο εισιτήρια του Η' ομίλου για τους «16» της διοργάνωσης. Η μετάδοση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί από την ΕΡΤ 1.

Ιαπωνία - Πολωνία

Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί και η αναμέτρηση του έτερου ζευγαριού του ομίλου. Η Ιαπωνία, η πρωτοπόρος του Η' ομίλου, αντιμετωπίζει την ουραγό και αδιάφορη βαθμολογικά, Πολωνία. Με νίκη η τυπικά γηπεδούχοι «σφραγίζουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 2.

Αγγλία - Βέλγιο

Στις 21:00 Αγγλία και Βέλγιο χέρι - χέρι θα οδηγηθούν στους «16» από τον Ζ' όμιλο, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στον μεταξύ τους αγώνα. Βέβαια, είναι ένα ματς το οποίο καμία από τις δύο δεν θέλει να κερδίσει. Το ματς θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 1.

Παναμάς - Τυνήσια

Στις 21:00 και η αναμέτρηση των αδιάφορων Παναμά και Τυνησίας, οι οποίες έχουν να κερδίσουν μόνο τις εντυπώσεις και τους πρώτους τους - και τελευταίους - τρεις βαθμούς στη διοργάνωση. Η μετάδοση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί από την ΕΡΤ 2.