Τι θα δούμε σήμερα στο Μουντιάλ

Η Τετάρτη 20/6 προμηνύεται συναρπαστική με τρεις ακόμα μουντιαλικές αναμετρήσεις. 

Τι θα δούμε σήμερα στο Μουντιάλ

Τετάρτη 20 Ιουνίου, με τρεις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής σε Α' και Β' Όμιλο. Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από την ΕΡΤ 1.

Αναλυτικά:

Πορτογαλία - Μαρόκο

Στις 15:00 ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής ημέρας με την αναμέτρηση Πορτογαλία - Μαρόκο. Οι Πορτογάλοι θέλουν οπωσδήποτε νίκη μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Ισπανία για να πάρουν κεφάλι στον Β' όμιλο. Η ομάδα του Μαρόκο από την πλευρά της θέλει να... ρεφάρει για την ήττα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στο Ιράν.

Ουρουγουάη - Σαουδική Αραβία

Στις 18:00 η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στον Α' όμιλο με την αναμέτρηση της Ουρουγουάης και της Σαουδικής Αραβίας. Η παρέα των Καβάνι και Λουίς Σουάρες μετά την νίκη τους στην πρεμιέρα κόντρα στην Αίγυπτο ψάχνουν ένα ακόμα τρίποντο κόντρα σε μια θεωρητικά σαφώς κατώτερη αντίπαλο.

Ιράν - Ισπανία

Στις 21:00 έχουμε την τελευταία αναμέτρηση της ημέρας με τον αγώνα Ιράν και Ισπανίας. Το Ιράν έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα και επικράτησε στις καθυστερήσεις επί του Μαρόκου και θέλει να συνεχίσει στην πορεία των θετικών αποτελεσμάτων. Από την αντίπερα όχθη, η Ισπανία μετά το «Χ» κόντρα στην Πορτογαλία, χρειάζεται επειγόντως τους τρεις βαθμούς για να μπει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης