Κύπελλο: Πότε παίζουν Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Άρης - ΑΕΚ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την εισήγηση της επιτροπής Κυπέλλου της ομοσπονδίας και όρισε τα δύο παιχνίδια για τα ημιτελικά Κυπέλλου

Κύπελλο: Πότε παίζουν Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Άρης - ΑΕΚ

Στις 24 Ιουνίου θα γίνει γνωστό το ζευγάρι του μεγάλου τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς εκείνη την ημέρα ορίστηκαν να διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την σχετική εισήγηση της επιτροπής Κυπέλλου της ομοσπονδίας και όρισε τα δύο παιχνίδια στις 24/6.

Η αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ θα αρχίσει στις 19:00. Να θυμίσουμε, ότι η "Ένωση" είχε επικρατήσει 2-1 στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς, ενώ το εναρκτήριο λάκτισμα στη συνάντηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ θα δοθεί στις 21:30. Η πρώτη αναμέτρηση είχε λήξει 3-2 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθούν τα στοιχεία των πρώτων αγώνων που είχαν γίνει στις 4 Μαρτίου:

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Εστράδα (Ισπανία)

Σκόρερ: 3’ Χασάν, 8’ Ελ Καντουρί (αυτ.), 10’ Πέλκας, 12’ Μίσιτς, 69’ (πεν.) Πέλκας

Κίτρινες: 13’ Ελ Καντουρί, 28’ Μίσιτς, 30’ Σεμέδο, 33’ Ελαμπντελαουί, 43’ Μάτος, 62’ Πέλκας, 71’ Καμαρά, 80’ Μιχάι

Κόκκινη: 85’ Γιαννούλης

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Πέλκας (81’ Ροντρίγκο), Ελ Καντουρί (79’ Λημνιός), Μπίσεσβαρ (89’ Εσίτι), Ακπόμ

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ελαμπντελαουί (71’ Γκασπάρ), Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά (86’ Ελ Αραμπί), Βαλμπουενά, Μασούρας (77’ Ραντζέλοβιτς), Χασάν.

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 2-1

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Ντίας (Πορτογαλία)

Σκόρερ: 8' Μάνταλος, 58' Παουλίνιο - 12' Μπρούνο Γκάμα

Κίτρινες: Βράνιες, Κρίστιτσιτς – Ιντέγε, Σάσα, Μπα, Κουέστα

Κόκκινη: 50' Ματίγια

Συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Βέρντε (75΄ Κλωναρίδης), Μάνταλος, Λιβάγια, Αραούχο (88΄ Χριστόπουλος)

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον (68΄ Ούγκο Σόουζα), Φετφατζίδης (53΄ Αμπού Μπα), Μπρούνο Γκάμα (90+5΄ Ντιγκινί), Ιντέγε