Οι τελικοί του ΟΑΚΑ που αγαπήσαμε και είχαν κόσμο...

Απολαύστε βίντεο από αξέχαστους τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος οι οποίοι διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ με την παρουσία κόσμου!

Οι τελικοί του ΟΑΚΑ που αγαπήσαμε και είχαν κόσμο...

Όλα τα παιχνίδια που αναφέραμε έγιναν με την παρουσία του κόσμου, δικαιολογώντας την φράση ότι ένας τελικός κυπέλλου είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-4 (15-14 πεν.) OAKA, 2 Μαΐου 2009

Είναι ίσως ο κορυφαίος τελικός που είδαν ποτέ οι Έλληνες φίλαθλοι. Ολυμπιακός και ΑΕΚ τέθηκαν αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ σε ένα αξέχαστο παιχνίδι που έληξε με σκορ 3-3 στην κανονική διάρκεια, 4-4 στην παράταση ενώ στη διαδικασία των πέναλτι ο Ολυμπιακό στέφθηκε κυπελλούχος με 15-14!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0 5 Μαΐου 1999

Δέκα χρόνια πριν η ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετώπιζε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες πήραν ένα μάγκικο κύπελλο κερδίζοντας με 2-0 χάρη στα γκολ των Μαυρογενίδη και Οφορίκουε.

ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-0 30/4 2011

Με σκόρερ τους Λυμερόπουλο, Μπάχα και Καφέ η ΑΕΚ κατακτά το κύπελλο σε ένα ματς που έχει μείνει στην ιστορία εξαιτίας της επίθεσης που δέχθηκαν στο τέλος οι παίκτες του Ατρομήτου από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Απόλλων Αθηνών 7-1

Ένα εύκολο βράδυ για την ΑΕΚ η οποία ήταν επιβλητική απέναντι στον Απόλλων Αθηνών διασύροντας τον στο ΟΑΚΑ με σκορ 7-1. Η Ένωση είχε βαρεθεί να πετυχαίνει σε ένα ματς που το φαβορί δικαιολόγησε απόλυτα τον τίτλο του.