Μάντζιος: «Περίεργες συμπεριφορές από κάποιους ποδοσφαιριστές...»

Σαφείς αιχμές για τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος εξαιτίας ορισμένων παικτών, άφησε ο κόουτς των «κυανέρυθρων» μετά το τέλος του ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ.

Μάντζιος: «Περίεργες συμπεριφορές από κάποιους ποδοσφαιριστές...»

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό σκέλος της συνάντησης με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο, ο Άκης Μάντζιος δεν δίστασε να αναφερθεί και στα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος εξαιτίας της στάσης ορισμένων παικτών του. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός ηγέτης των «κυανέρυθρων» επισήμανε σχετικά:

«Ταλαιπωρούμαστε εσωτερικά με συμπεριφορές περίεργες από κάποιους ποδοσφαιριστές. Θα είναι δύσκολη περίοδος να διαχειριστούμε κάποια πράγματα. Μας λείπουν και πολλοί παίκτες που στηρίχτηκε η ομάδα στον α’ γύρο, αλλά τα παιδιά δώσανε σήμερα τον καλύτερο εαυτό τους. Συγχαρητήρια σε όλους».

Ερωτηθείς για το τι ακριβώς συμβαίνει στα αποδυτήρια και αν σκοπεύει να πάρει μέτρα, ο Μάντζιος απάντησε: «Ξέρουμε ότι έχουμε θέματα με παίκτες. Δεν είναι κάτι κρυφό. Δεν μιλάω για επεισόδιο, αλλά υπάρχει το γνωστό θέμα με κάποιους παίκτες και υπάρχουν και απουσίες».