Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2: Τα βρήκε σκούρα στο Ηράκλειο

Ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη κόντρα στον Εργοτέλη με 2-1 για την φάση των ομίλων του Κυπέλλυ Ελλάδος. 

Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2: Τα βρήκε σκούρα στο Ηράκλειο

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Εργοτέλη με 2-1 για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και άνοιξαν το σκορ νωρίς στο 10' με ωραίο τέρμα του Μπίσεσβαρ που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Μετά την επίτευξη του γκολ οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν την άμυνα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης δεν φοβήθηκε και πήρε μέτρα στο γήπεδο δημιουργώντας καλές ευκαιρίες στην εστία του Ρέι. Η προειδοποίηση από πλευράς Κρητικών ήρθε στο 63' με τον Μπουρσέλη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του «δικέφαλου» του Βορρά.

Το γκολ της ισοφάρισης επιτεύχθηκε πέντε λεπτά αργότερα χάρη στο τέρμα του Ιατρούδη που εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε μετά την ισοφάριση να πετύχει δεύτερο γκολ το οποίο ήρθε στο 79'.

Ο Μπίσεσβαρ έβγαλε την σέντρα και ο Βέρνμπλουμ από θέση οφσάιντ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης: Καλογεράκης, Μαζουλοξής (λ.τρ. 46’ Μπρους), Γιακούμπου, Κοζωρώνης, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (80’ Καπνίδης), Ροβίθης (52’ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Οικονόμου

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο (67’ Κάνιας), Μπίσεσβαρ (88’ Κρέσπο), Ελ Καντουρί, Ζαμπά (66’ Σάκχοφ), Άκπομ

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο:
1. Άρης 4
2. ΠΑΟΚ 4
3. Εργοτέλης 1
4. Αήττητος Σπάτων 1