Άρης: «Ράκος» ο Κουέστα - Πάνω του όλη η ομάδα!

Ο Χουλιάν Κουέστα έκανε ένα λάθος που κόστισε στον Άρη την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. «Ράκος» ο Ισπανός τερματοφύλακας με τους συμπαίκτες του να τον παρηγορούν

Άρης: «Ράκος» ο Κουέστα - Πάνω του όλη η ομάδα!

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τον Άρη από το Κύπελλο Ελλάδος (1-1) με ένα ευρηματικό γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 87'. Οι «κίτρινοι» ήταν κοντά στο πολυπόθητο εισιτήριο αλλά ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» είχε διαφορετική γνώμη αφήνοντας τους εκτός τετράδας.

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας των «κίτρινων», Χουλιάν Κουέστα δεν είχε τον Κρητικό μέσο που περίμενε από πίσω του στο δοκάρι, άφησε τη μπάλα με αποτέλεσμα να τη χάσει και να δεχθεί ένα απρόσμενο γκολ. Στο στρατόπεδο του Άρη επικρατεί στεναχώρια με τον τρόπο που χάθηκε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης ενώ ο Ισπανός πορτιέρε είναι... ράκος.

Ο κίπερ του Άρη έφυγε πρώτος για τα αποδυτήρια και δεν έλεγε να συνέλθει. Οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω του θέλοντας να τον στηρίξουν ωστόσο αυτός έδειχνε απαρηγόρητος. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Λίντσεϊ Ρόουζ:

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλω να στηρίξω τον τερματοφύλακά μας, είναι μια δύσκολη στιγμή για εκείνον. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας που μας έχει σώσει πολλές φορές στο παρελθόν. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά».