Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Κρίστινσον: «Παίζουμε για κάθε τίτλο»-vid

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη τόνισε ότι η ομάδα του Πειραιά παίζει σε κάθε ματς για τη νίκη και διεκδικεί όλους τους τίτλους.

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Κρίστινσον: «Παίζουμε για κάθε τίτλο»-vid

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον ήταν αυτός που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο Ισλανδός πορτιέρε δεν κατάφερε να βγάλει το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα, αλλά η ομάδα του Πειραιά πήρε την πρόκριση χάρη στο γκολ του Μπουχαλάκη. Ο Κρίστινσον στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του Πειραιά παίζει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και διεκδικεί όλους τους τίτλους.

Αναλυτικά ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον μίλησε:

Για το γεγονός ότι πέρασε στην επόμενη φάση: Ο Ολυμπιακός πηγαίνει για κάθε τίτλο. Είμαστε εδώ λοιπόν. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς κάναμε ένα σημαντικό βήμα για να επαναλάβουμε την περσινή ιστορία.

Για τα γκολ στο φινάλε των αγώνων: Η συμπεριφορά μας είναι να πιέζουμε έως το τέλος για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Σήμερα ήταν διαφορετικό το γκολ, αλλά πάντοτε επιμένουμε έως το τέλος. Το γκολ έρχεται γιατί επιμένουμε πάρα πολύ.

Για το ότι έχει λίγες συμμετοχές: Πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις. Να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά. Περιμένουμε την ευκαιρία μας. Πρέπει να επιμένουμε δουλεύοντας για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δίνονται.